Tarieven

Persoonlijk contact met Yvette?

06 51 68 68 12

afspraak@voetreflex-veghel.nl

consult

duur*

tarief

m.i.v. 1-1-2021

Gratis kennismakingsgesprek

30 min.


Eerste consultIntake Reflexzonetherapie

90 min.

€ 75,-

(Vervolg)consulten

Online consult

per 15 min.

€ 18,-

Vervolgconsult Reflexzonetherapie - meest gekozen

60 min.

€ 54,-

(tijdens de zwangerschap kan een kortere behandeling nodig/gewenst zijn,

in dat geval wordt alleen de  behandelingstijd gerekend, een intake is niet nodig)


Overige consulten

Rebozo massage* - nieuw

30 min.

€ 30,-

Rebozo massage* - nieuw

45 min.

€ 45,-

*de duur van het consult is de tijd die voor u gereserveerd wordt- Alle therapeutische VoetreflexPlus behandelingen zijn vrijgesteld van btw -

* deze behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking, tenzij gecombineerd met Reflexzonetherapie


Betaling na afloop van de behandeling via bankoverschrijving.

Wegblijftarief

Niet-nagekomen afspraak of een afspraak minder dan 24 uur van te voren afgezegd.

 

Het valt ons op dat het steeds vaker voorkomt dat cliënten niet op afspraken verschijnen.

Het is voor mij vervelend als een cliënt niet op een afspraak verschijnt. Het betekent tijdverlies en omzetderving. Bovendien is het erg vervelend dat er op dat moment niet iemand anders kon worden geholpen. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen hanteer ik hiervoor een wegblijftarief.

 

Dit betekent het volgende:

U kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen, dit dient u echter minimaal 24 uur van tevoren te doen.

Een afspraak kunt u afzeggen op de volgende manieren:

 


Mocht u niet verschenen zijn op de afspraak, dan krijgt u hier een factuur voor. Deze factuur zult u zelf moeten betalen, want uw zorgverzekeraar vergoedt u deze kosten niet. Er zijn natuurlijk altijd omstandigheden denkbaar dat er sprake is van een overmacht situatie waardoor u niet verschenen bent. Neem daarom altijd z.s.m. contact met ons op met vermelding van deze reden.

 

De hoogte van het tarief is gelijk aan de kosten van de behandeling en de tijd die hiervoor ingepland is. Om u een idee te geven wat de kosten zullen zijn, volgen hieronder een aantal voorbeelden:

  • Intake reflexzonetherapie € 75,-
  • Consult Reflexzonetherapie € 54,-

 Wij hopen dat het niet nodig zal zijn om deze rekeningen te versturen.

Vergoeding zorgverzekeraar


Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van Reflexzonetherapie indien u aanvullend bent verzekerd. In het overzicht hieronder vindt u de vergoedingen per zorgverzekeraar.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden verleend. Mocht u nog vragen hebben over de vergoeding van uw behandeling dan kunt u met uw zorgverzekeraar contact opnemen over uw polisvoorwaarden.


Indien uw behandeling vergoed wordt, ontvangt u een rekening per email. Deze rekening  kunt u vervolgens declareren bij uw zorgverzekeraar.


Rekenvoorbeeld: wanneer u een vergoeding krijgt van € 40,- per keer dan is uw eigen bijdrage voor een therapeutisch consult slechts € 14,-.
Dit bedrag wordt niet in mindering gebracht van uw eigen risico!Werkwijze


Een VoetreflexPlus behandeltraject start altijd met een intakegesprek. U ontvangt van mij een algemeen intake formulier welke u meeneemt naar de eerste afspraak, maar liever nog voor de afspraak naar mij terugstuurt. Zo krijg ik reeds een beeld van u en uw klachten. Tijdens het eerste gesprek gaan we hier dieper op in. Het doel hiervan is om uw klachten en symptomen goed in kaart te brengen zodat ik een persoonlijk behandelplan op kan stellen.

Als u besluit om het traject te vervolgen krijgt u van mij een behandelovereenkomst en een privacydocument welke u dient te ondertekenen. Hiermee voldoe ik aan de eisen die de Beroepsverening en de nieuwe Privacywet stellen.


Kinderen

Toestemming van bevoegde gezagsdragers voor kinderen tot 12 jaar is wettelijk verplicht. Voor kinderen van 12 tot 16 jaar is het wettelijk verplicht, tenzij hier wettelijk gegronde redenen zijn om hier vanaf te wijken. Vanaf 16 jaar is deze toestemming niet meer nodig. Op grond van de Wet Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) moeten beide ouders die gezamenlijk het gezag hebben, altijd beiden toestemming geven voor onderzoek en/of behandeling van hun kind. Dit geldt zowel in de situatie dat de ouders bij elkaar zijn als in de situatie dat de ouders gescheiden zijn.


Wenst u alleen een VoetreflexPlus ontspanningsmassage te ontvangen, dan is een intake niet nodig. Ik zal u wel vragen of er bepaalde klachten zijn waar ik rekening mee dien te houden. Bij zwangerschapsreflexologie is een intake ook niet noodzakelijk.

voetreflexmassage
voetreflexmassage
voetreflexmassage
voetreflexmassage

Alle behandelingen worden met de grootste zorgvuldigheid en accuraatheid uitgevoerd. Ik zal geen zones behandelen die enig gevaar op kunnen leveren of die een contra-indicatie hebben. De behandelingen kunnen echter op energetisch niveau grote veranderingen teweegbrengen en kunnen invloed uitoefenen op de lichamelijk, emotionele en/of mentale toestand ten einde de gezondheid van de cliënt te verbeteren.

Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Accepteren