Sensiplan® bij kinderwens

Zwangerschapswens


Timing is cruciaal


Vruchtbaarheid is bij de vrouw sterk afhankelijk van leeftijd. Vrouwen in de twintig raken sneller zwanger dan vrouwen in hun dertiger jaren. Het aantal dagen waarop conceptie kan optreden wordt met de jaren steeds kleiner. Hoe later je begint aan kinderen, hoe langer het gemiddeld duurt voor je zwanger raakt. Kennis over de cyclus en wanneer de grootste kans op conceptie is kan een zwangerschap veel sneller doen ontstaan of zelfs doorslaggevend zijn. 
Gemiddeld raakt 85% van de vrouwen spontaan zwanger binnen 1 jaar. Van de vrouwen die in dat eerste jaar niet zwanger raken, raakt ongeveer de helft het daarop volgende jaar alsnog zwanger, en het derde jaar lukt het nog een vijfde om spontaan zwanger te raken. Zo is gemiddeld is 96% van de (vruchtbare) vrouwen binnen drie jaar onbeschermde gemeenschap zwanger. Met de kennis van de sympto-thermale methode Sensiplan® kun je de tijd die het duurt om zwanger te raken significant verkorten. Dit is van enorme waarde voor ieder die boven de dertig jaar een zwangerschapswens hoopt te vervullen. 


Voor wie?   


Probeer je al enige tijd zwanger te raken zonder succes, of ben je ouder dan 30? Dan is het sterk aan te raden om de Sensiplan® cursus bij kinderwens te volgen. Als een natuurlijke zwangerschap bij jou mogelijk is kun je op deze manier je kansen ten volle benutten. 
Als je je – om wat voor reden dan ook – zorgen maakt over je vruchtbaarheid, zal Sensiplan® je helpen om inzicht te krijgen in jouw cyclus en een realistisch beeld geven van jouw situatie en kansen. Hierdoor zul je merken dat je vertrouwen groter wordt en kan eventuele spanning rond het thema van je zwangerschapswens verminderen, met positieve gevolgen voor je vruchtbaarheid!


Individuele cursus


De Sensiplan® kinderwenscursus wordt individueel gegeven zodat precies aangesloten kan worden bij de persoonlijke situatie. In drie bijeenkomsten van ongeveer 2 uur leer je samen met je partner hoe jouw cyclus in elkaar steekt en precies die dagen te bepalen waarop de kans op conceptie het allergrootst is. We gaan in op eventuele cyclus-problemen en je krijgt tips over hoe jullie je gezamenlijke vruchtbaarheid kunnen optimaliseren.


Kosten


De Sensiplan® cursus kost € 325,-. Hand- en werkboek 'Natuurlijk en zeker' en een digitale thermometer zijn inbegrepen bij de cursus.

Agenda


Cursus sensiplan® bij Kinderwens


Leer in drie bijeenkomsten de signalen van je cyclus te interpreteren en je optimale vruchtbare dagen te ontdekken. De cursus wordt individueel of met partner gegeven. 


Les 1:  -

Les 2:  -
Les 3:  -


De lessen duren circa 2 uur.