Kinderwens
e-book kinderwens

Kinderwens

Ik heb een e-book gemaakt met 'praktische informatie en tips bij een kinderwens'.


Klik op de download knop om het e-book GRATIS  te downloaden!

Maansteen


Maansteen staat vooral bekend als de steen van vruchtbaarheid. De steen is goed voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden. Hij ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook (pre)menstruele klachten of klachten na de bevalling en tijdens de overgang worden verlicht door het dragen van een maansteen. Maansteen staat voor een nieuw begin omdat hij de cyclus van verandering symboliseert.


De maansteen heeft zijn sterkste werking tijdens een wassende(opkomende) maan. Hij bevordert intuïtie en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Mannelijke en vrouwelijke energie worden met elkaar in evenwicht gebracht. Mensen die afstandelijk, verhard en materialistisch zijn kunnen veel baat hebben bij maansteen omdat hij door zijn sterk vrouwelijke energie daar een sterk verzachtende werking op heeft.


De steen heeft ook een sterk effect op slapen en dromen, hij helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te onthouden.


Fysiek werkt maansteen dus op de vruchtbaarheid. Hij heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en hij activeert de pijnappelklier waardoor hij voor evenwicht in het hormoonstelsel zorgt. Daarnaast werkt de steen ontgiftend en heeft hij een positieve werking op de spijsvertering doordat hij de waterhuishouding op een goede manier beïnvloed. Door het kalium in de steen kan hij tevens een gunstige werking hebben bij chronische reuma.

Maansteen

Maansteen is van nature een broze steen. Hij kan, ook getrommeld en gepolijst, barstjes en oneffenheden vertonen. Dit is dan ook meteen de reden dat je met reinigen water en zonlicht het best kan vermijden. Het zal bijna voor zich spreken dat maansteen het best opgeladen kan worden in de wassende maan. Als de steen een beetje dof wordt kan je hem opwrijven met een zachte doek met eventueel een druppeltje olie erop.


Wil je meer weten over edelstenen en mineralen? Breng een bezoek aan www.siepies.nl


FERTILITEITSMASSAGE

Binnenkort meer informatie

CONTACTGEGEVENS


Heilig Hartplein 33a, 5462 EB Veghel

Telefoon: (06)51686812

E-mail: afspraak@voetreflex-veghel.nl


OPENINGSTIJDEN


Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag

19.15 - 22.00 uur
Woensdag - Zaterdag
9.00 - 13.00 uur       

AANGESLOTEN BIJ


Licentielid van de  VNRT             
Overkoepelende organisatie RBCZ 

Geschillencommissie SCAG       

© 2015 - 2021 | Yvette Reflexology+ - Veghel

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Accepteren