Extra's

Let op! Heeft u in de afgelopen 2 weken een vaccinatie gehad tegen het corona virus dan verzoek ik u even te wachten met een behandeling tot twee weken na de prik!  Het lichaam heeft tijd nodig om de inhoud te verwerken en dat wil ik niet verstoren door je te behandelen. Voor mij geldt deze prik als een tijdelijke contra-indicatie.

Persoonlijk contact met Yvette?

06 51 68 68 12

e-book kinderwens

Ik heb een e-book gemaakt met 'praktische informatie en tips bij een kinderwens'.


Klik op de download knop om het e-book GRATIS  te downloaden!

Een Castor Olie Pakking is een plaatselijke behandeling met als doel de olie diep door te laten dringen in de onderliggende weefsels. Uit onderzoek is gebleken dat castorolie pakkingen het immuunsysteem kunnen versterken. Castorolie, aangebracht als een pakking, stimuleert belangrijke ontgiftingssystemen in het lichaam, waaronder het lymfestelsel en de lever. Castorolie pakkingen stimuleren ook een gezonde bloedsomloop. Dit alles is belangrijk voor het opruimen van gifstoffen, dode of vreemde weefsels en oud bloed. De stimulatie van deze systemen kan ook helpen om ziekte in de voortplantingsorganen te voorkomen.


Affirmaties zijn een manier om je gedachten, je zelfbeeld, gezondheid en je zelfvertrouwen te beïnvloeden. Een affirmatie is een vorm van positieve zelfsuggestie. Affirmaties zijn korte bekrachtigende en positieve zinnetjes die je tegen jezelf als een soort mantra zegt.  Je blijft de affirmaties eindeloos (nou ja eindeloos, tien minuten per dag is genoeg) voor jezelf herhalen. Met affirmaties beïnvloed je direct je onbewuste. Je herprogrammeert jezelf als het ware met affirmaties. Je bevestigt eenvoudigweg wat waar is voor jou en je voegt tegelijkertijd informatie toe aan de geheugencellen van je geest.


Maansteen


Maansteen staat vooral bekend als de steen van vruchtbaarheid. De steen is goed voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden. Hij ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook (pre)menstruele klachten of klachten na de bevalling en tijdens de overgang worden verlicht door het dragen van een maansteen. Maansteen staat voor een nieuw begin omdat hij de cyclus van verandering symboliseert.


De maansteen heeft zijn sterkste werking tijdens een wassende(opkomende) maan. Hij bevordert intuïtie en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Mannelijke en vrouwelijke energie worden met elkaar in evenwicht gebracht. Mensen die afstandelijk, verhard en materialistisch zijn kunnen veel baat hebben bij maansteen omdat hij door zijn sterk vrouwelijke energie daar een sterk verzachtende werking op heeft.


De steen heeft ook een sterk effect op slapen en dromen, hij helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te onthouden.


Fysiek werkt maansteen dus op de vruchtbaarheid. Hij heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en hij activeert de pijnappelklier waardoor hij voor evenwicht in het hormoonstelsel zorgt. Daarnaast werkt de steen ontgiftend en heeft hij een positieve werking op de spijsvertering doordat hij de waterhuishouding op een goede manier beïnvloed. Door het kalium in de steen kan hij tevens een gunstige werking hebben bij chronische reuma.

Maansteen

Maansteen is van nature een broze steen. Hij kan, ook getrommeld en gepolijst, barstjes en oneffenheden vertonen. Dit is dan ook meteen de reden dat je met reinigen water en zonlicht het best kan vermijden. Het zal bijna voor zich spreken dat maansteen het best opgeladen kan worden in de wassende maan. Als de steen een beetje dof wordt kan je hem opwrijven met een zachte doek met eventueel een druppeltje olie erop.


Wil je meer weten over edelstenen en mineralen? Breng een bezoek aan www.siepies.nl


Links


Zwangerwijzer

Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Of je nu een vrouw of man bent. Het helpt om je kind een gezonde start te geven. Met Zwangerwijzer kun je testen of er risico’s zijn voor de zwangerschap en je baby. Het duurt ongeveer 15 minuten. Als er risico’s zijn krijg je direct informatie en advies. Aan het einde krijg je een overzicht van al je antwoorden. Je kunt het meenemen naar je (huis)arts of verloskundige.


Straks Zwanger Worden

Op deze vernieuwde website krijg je tips over hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt worden. Belangrijk voor de gezondheid van je toekomstige kind en voor jezelf! Alles over gezond zwanger worden.


Patiëntenvereniging Freya
Dé vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Op de website van Freya vind je veel informatie over vruchtbaarheidsproblemen en ongewilde kinderloosheid. Via de communties kom je in contact met andere lotgenoten.