Contact

Let op! Heeft u in de afgelopen 2 weken een vaccinatie gehad tegen het corona virus dan verzoek ik u even te wachten met een behandeling tot twee weken na de prik!  Het lichaam heeft tijd nodig om de inhoud te verwerken en dat wil ik niet verstoren door je te behandelen. Voor mij geldt deze prik als een tijdelijke contra-indicatie.

Persoonlijk contact met Yvette?

06 51 68 68 12

afspraak@voetreflex-veghel.nl

Neem contact met mij op

Heb je vragen over een behandeling? Weet je niet zo goed of ik iets voor je kan doen? Wil je meer informatie over een bepaalde behandeling of een product? WIl je wel een afspraak maken, maar durf je nog niet? Vertel me waarom? Heb je een foutje in de website gevonden? Laat het me weten! En voor alle andere dingen (nou ja, niet alles natuurlijk ;-) mag je alttijd contact opnemen. Bel me, mail me of stuur een Whatsapp bericht. Je mag natuurlijk ook het onderstaande contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


Geen twijfels meer? Maak dan meteen een afspraak

 
 
 
 

De praktijk


Mijn sfeervolle praktijk bevindt zich in een verzamelgebouw aan het Heilig Hartplein in Veghel. De praktijkruimte is gelegen op de begane grond en voorzien van een aparte wachtruimte met een keukentje en een behandelruimte.
Mocht u te vroeg zijn, neem dan gerust een kopje koffie of thee!


Parkeren


Aan het water is voldoende parkeergelegenheid!

Let op! Parkeer uw auto niet voor de huizen aan weerszijden van de praktijkingang, want dan riskeert u een boete.

U mag hier alleen parkeren als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart en deze zichtbaar achter uw voorruit heeft liggen. 

Aangesloten bij

Yvette Reflexology+ is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Reflexzonetherapeuten VNRT  
en de overkoepelende organisatie RBCZ.


Via de VNRT is de praktijk aangesloten bij de geschillencommissie SCAG.
Voor de klachtenregeling verwijs ik u graag naar de site van de VNRT, zie: https://www.vnrt.nl/klachtenregeling-vnrt/Voetreflex by Yvette is ook te vinden op www.voetreflex-info.nl.