Empowered Feminine

Let op! Heeft u in de afgelopen 2 weken een vaccinatie gehad tegen het corona virus dan verzoek ik u even te wachten met een behandeling tot twee weken na de prik!  Het lichaam heeft tijd nodig om de inhoud te verwerken en dat wil ik niet verstoren door je te behandelen. Voor mij geldt deze prik als een tijdelijke contra-indicatie.

Persoonlijk contact met Yvette?

06 51 68 68 12

afspraak@voetreflex-veghel.nl

Empowered Feminine Massage

'Voel je weer vrouw!'

‘Empowerd Feminine Massage is een combinatie van lichaamswerk technieken waaronder zachte bewegingen, pulseren, rocken en strekken. De technieken die ontleend zijn aan vele traditionele culturen en is ontwikkeld door Clare Spink. Tijdens haar reizen over de hele wereld heeft ze onderzocht welke massagetechniekenhet meest effectief zijn bij het verbeteren van de vrouwengezondheid. Hieruit is deze massage ontstaan. Inmiddels wordt het in vele landen met succes toegepast.

 

‘Empowerd Feminine Massage is een diepe, maar toch zachte, niet-invasieve massage van de rug, baarmoeder en darmen. De behandeling nodigt je organen in het buikgebied uit om terug te komen in hun oorspronkelijk lijn. Ze helpt om spanning uit buik- en bekkengebied los te laten. Dit zorgt weer voor een verbeterde bloed-, zenuw-  en lymfedoorstroming, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen, belangrijk voor de opbouw van weefsels en het balanceren van hormoonstromen, weer gemakkelijker hun weg hiernaar toe kunnen vinden.
Verder stimuleert deze behandeling de natuurlijke beweging van de darmen, waardoor aangekoekte darmplak loslaat en kan worden afgevoerd.


Wombhealing is een combinatie van verschillende zachte massagetechnieken, healing, pulsing, accupressuur en rebozo technieken. Deze ondersteunen bij het vrijmaken en loslaten van oude emotionele blokkades en hebben een helende werking op het lichaam, waardoor ze ook ingezet kunnen worden na traumatische ervaringen (bijvoorbeeld seksueel misbruik, heftige bevalling, of nare gynaecologische ervaringen, zoals curretagge,

credits Jane Rose

Herken jij je in onderstaande klachten?

Cyclusklachten

 • Miskramen
 • (Vervroegde) Overgang
 • PCOS
 • Endometriose
 • Pijnlijke en zware bloedingen
 • Onregelmatige cyclus
 • Vleesbomen
 • Pijn in de onderrug
 • Hormonale schommelingen
 • Hoofdpijn/Migraine


Empowerd Feminine Massage helpt je weer te verbinden met jezelf en je weer vrouw te voelen!

Spijsverteringsklachten

 • Constipatie
 • Opgeblazen buik of overmatig winderigheid
 • Prikkelbaar darmsyndroom
 • Ziekte van Crohn
 • Coeliakie/Glutenintolerantie

Emotionele ondersteuning

 • Stress en overspannenheid
 • Verwerken van miskramen
 • Spaning en verdriet van eerdere emotionele of fysieke trauma’s
 • Bevrijden van ingehouden/onderdrukte emoties
 • Helpt vrouwen zich met hun baarmoeder te verbinden

 


Wat kun je verwachten?

Eerste consult

Voorafgaand aan de eerste afpraak vraag ik je een intakeformulier in te vullen en naar mij toe te sturen zodat ik dit voor onze eerste afspraak door kan nemen. Bij deze eerste afspraak neem ik het intakeformulier met je door en bespreken we jouw situatie en eventuele emotionele aspecten die zich kunnen voordoen of hebben voorgedaan. Daarna krijg je een volledige behandeling. Na de behandeling ontvang je informatie ter ondersteuning over castor olie pakkingen, yoni steams, menstrual charting en leefstijladviezen.


Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak en veilig voelt daarom trek ik ruim de tijd voor je uit. Het eerste consult zal zo’n 1,5- 2 uur duren.

Behandeling

Behandelingen beginnen met een massage van de onderrug, heiligbeen en de bilspieren. We zijn meestal wél comfortabel met het krijgen van rugmassages en door hier te beginnen heb je tijd om te ontspannen, te vertragen en te wennen aan mijn energie en aanraking.


Wanneer ik je buik masseer, raak ik je aan van je schaambeen tot aan je ribbenkast. Je zult worden gekoesterd, verzorgd en vastgehouden op een veilige plek om je in staat te stellen diepe emoties los te laten die je energie zouden kunnen blokkeren.​


De Empowered Feminine Massage is een heel bijzondere massage waarbij soms heftige emoties vrijkomen. Voel je ook zeker vrij om daar niet tegen te vechten, maar onderga het en let it go!

Jouw investering


Intake inclusief eerste behandeling : € 125,-
Vervolgbehandeling : € 95,-.


Voor de intake reserveer ik 120 minuten voor jou en voor de vervolgbehandelingen 90 minuten.

´Reclaim your Power´

´Reclaim your Wisdom´

´Reclaim your Femininity

´Reclaim Yourself´

Contra-indicaties


In principe kan een empowerd feminine massage altijd worden gegeven. We houden rekening met waar je zit in je cyclus. Zo werken we niet over het baarmoedergebied als je menstrueert. We passen de behandeling dan aan, gebruiken minder druk of gebruiken andere oliën. Zo zorgen we dat je een behandeling krijgt die helemaal bij jouw situatie past.


Bij recente operaties aan de buik en infecties of koorts kan ik je helaas niet behandelen. Je lichaam zal hiervan eerst moeten herstellen.


Belangrijk

Empowerd Feminine Massage claimt niet te genezen of medische aandoeningen te diagnosticeren, noch vervangt het enige medische zorg die je ondergaat. Als je medische zorgen hebt raadpleeg dan je arts of zorgverlener.


Empowerd Feminine Massage is een complementaire therapie die vrouwen ondersteunt in alle stadia van hun vruchtbare levensfase. 


Code of Ethics & Code of Conduct for Womb & Fertility Massage Therapists